Primăria le cere părerea cetățenilor despre strategia de dezvoltare a Romanului

HomeSocial

Primăria le cere părerea cetățenilor despre strategia de dezvoltare a Romanului

Vineri, 11 martie, Primăria Roman a anunțat că a fost demarat procesul de elaborare a Strategiei Integrate de Dezvoltare a Municipiului Roman pentru perioada 2022-2030.

Conform reprezentanților municipalității, realizarea documentului de planificare strategică se bazează atât pe date statistice și studii, cât şi pe opiniile exprimate direct de către romașcani. Pentru ca Strategia Integrată de Dezvoltare să răspundă cât mai bine nevoilor și oportunităților de dezvoltare locală și să contribuie eficient la rezolvarea problemelor municipiului, romașcanii sunt invitați să completeze un chestionar online.

„Opiniile dumneavoastră sunt importante pentru noi, de aceea vă rugăm să răspundeți cât mai complet la toate rubricile chestionarului, pentru a putea înregistra date relevante pentru această cercetare. Folosiți rubrica de comentarii pentru a explica mai bine mulțumirea sau nemulțumirea dumneavoastră cu privire la serviciul public respectiv, problema concretă cu care vă confruntați și pentru a propune rezolvările pe care dumneavoastră le considerați adecvate la problemele semnalate. Datele completate de dumneavoastră vă aparțin, vor fi prelucrate exclusiv pentru realizarea obiectivelor proiectului şi nu vor fi transferate către terți. Constatările sunt evaluate prin măsurători ale percepției dumneavoastră”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

Chestionarul poate fi completat prin accesarea link-ului: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Roman_cet , până la data de 25 martie 2022.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0