HomeSocialSanatate

Primăria caută asistent medical

Primăria Roman anunţă organizarea unui concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unui post vacant de asistent medical în cadrul Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială Roman, Serviciul de asistenţă medicală comunitară.

Viitorul asistent trebuie să fie absolvent de şcoală postliceală sanitară şi să aibă vechime în specialitatea funcţiei de minimum şase luni. Acesta trebuie să aibă studii medii sanitare absolvite cu diplomă sau şcoală postliceală sanitară absolvită cu diplomă sau echivalentă în specialitatea asistent medical generalist şi certificat de membru sau alt document valabil, eliberat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR), care să ateste dreptul de exercitare a profesiei. Concursul va consta în selecţia dosarelor de înscriere, probă scrisă şi interviu.

Dosarele se depun până la data limită de 22 iulie, ora 16.00, la camera 21 din Primăria municipiului Roman. Cei interesaţi pot afla detalii despre dosarul pentru înscrierea în concurs, precum şi despre bibliografia aferentă, de pe site-ul Primăriei – www.primariaroman.ro -, la rubrica „Anunţuri angajare”.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • ENIGMA 9 ani ago

    OARE SI ACOLO VA FI CA SI LA SPITALUL MUNICIPAL DE URGENTA?