Prima paginăSocial

Primăria angajează personal pentru redeschiderea ștrandului

Primăria angajează personal pentru redeschiderea ștrandului

Dimensiune text

Primăria municipiului Roman a anunțat joi, 13 mai, că angajează personal în vederea deschiderii sezonului estival din ștrandul Complexului de Agrement „Moldova” din Roman. Municipalitatea intenționează redeschiderea ștrandului de la 1 iunie.

Astfel, Primăria Roman organizează concurs de recrutare în vederea ocupării, pe durată determinată, a nouă posturi temporar vacante contractuale de execuție, de casier, muncitor calificat treapta IV cu atribuții de salvator la ștrand și de îngrijitor, la Serviciul Complex de agrement ștrand Moldova, din cadrul Direcției Servicii Edilitare.

Pentru cele patru posturi de casier, cei interesați trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat. Pentru cele posturi de salvator la ștrand, cei interesați trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat și aptitudini pentru înot, iar pentru postul de îngrijitor se cer doar studii medii generale. Pentru niciunul dintre cele nouă posturi nu se solicită vechime în muncă.

Citește și:   Angajări la Primăria Roman, posturi de inspector și referent scoase la concurs

Dosarele de concurs se depun până la data limită de 19 mai, ora 16:00, la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primăriei Municipiului Roman. Proba scrisă pentru posturile de casier se va desfășura pe data de 28 mai, proba practică pentru salvator la strand și îngrijitor se va desfășura tot pe data de 28 mai, iar interviul se va susţine în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise și probei practice.

Detalii despre ocuparea acestor posturi pot fi obținute de pe site-ul Primăriei municipiului Roman, secțiunea Carieră, sau de la Serviciul resurse umane, salarizare din cadrul Primăriei Roman, cam. 62, telefon 0233.208.609.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0