HomeSport

Prima victorie pentru SCM Petrotub în acest campionat

Sâmbătă, SCM Petrotub a trecut de FC Panciu cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a doua a Ligii a treia de fotbal, seria I.

panciu 2Sâmbătă, 5 septembrie, echipa de fotbal SCM Petrotub a înregistrat prima victorie din noul sezon al Ligii a treia, seria I, învingând, pe teren propriu, pe nou-promovata FC Panciu, cu scorul de 3-0, într-o partidă contând pentru etapa a doua.

Fotbaliştii romaşcani au început bine primul meci de pe teren propriu din acest campionat şi s-au instalat rapid la cârma jocului. Dominarea gazdelor s-a concretizat în minutul 21, când, după un corner de pe partea dreaptă executat perfect de Samson, Damian reia din 6 metri, nemarcat, în colţul scurt, pentru 1-0, scor care s-a menţinut până la pauză.

După reluare, romaşcanii presează şi mai mult şi, în minutul 48, la o pătrundere impetuoasă în careu pe partea dreaptă a lui Lucaci, arbitrul dictează lovitură de la 11 metri pentru romaşcani. Petrila execută în stânga portarului, care respinge în faţă, iar Petrila, pe fază, trimite simplu în poarta goală, din 6 metri – 2-0 în minutul 49.

panciu 3Din minutul 57, romaşcanii rămân în inferioritate numerică, după ce Grigore este eliminat după un fault în careu în postură de ultim apărător. Lovitura de pedeapsă este irosită de oaspeţi, cu un şut în bara transversală, astfel că tabela rămâne neschimbată. Deşi cu un jucător mai puţin, tot SCM Petrotub are iniţiativa şi are mai multe ocazii de a marca, una dintre acestea concretizându-se în minutul 85, când Dutciuc recuperează la mijlocul terenului, îl angajează pe Tofan în adâncime, care sprintează pe partea dreaptă şi înscrie plasat, la colţul lung – 3-0, stabilind şi scorul final al partidei.

„A fost o partidă aşa cum mi-am dorit, un meci bun, am continuat evoluţia bună pe care am avut-o şi săptămâna trecută la Râmnicu Sărat – chiar dacă acolo am pierdut -, ceea ce mi-a dat încredere că suntem pe o pantă ascendentă şi asta mă bucură mult, din punct de vedere al jocului, dar şi din punct de vedere al rezultatului, de această dată. Băieţii au jucat cu determinare, au fost montaţi pentru meci, iar asta s-a văzut pe tabela de marcaj, reuşind să marcăm trei goluri. Eu sper să ne menţinem acelaşi ritm şi în partidele următoare, pentru că de-abia acum începe greul”, a afirmat antrenorul principal al SCM Petrotub, Gabriel Țapu.

În cadrul celei de-a doua etape a Ligii a treia de fotbal, seria I, s-au mai înregistrat rezultatele:

 

Aerostar Bacău – Atletico Vaslui 3-0,

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Inter Dorohoi 4-0,

Știinţa Miroslava – Metalosport Galaţi 3-0,

Cetatea Tîrgu Neamţ – CSM Paşcani 2-2

Sporting Lieşti – FC Zagon 4-1

Bucovina Rădăuţi – Olimpia Râmnicu Sărat 1-0.

 

Etapa viitoare, sâmbătă, 12 septembrie, SCM Petrotub va juca în deplasare, la FC Zagon.

Comentarii

WORDPRESS: 0