HomeRoman

Prima parcare etajată din Roman costă 200.000 de euro

50 de noi locuri de parcare vor fi create, în zona Pieței Mari, anul viitor, ca urmare a construirii primei parcări cu etaj (foto) din municipiu.

 

Locurile de parcare vor fi destinate în special conducătorilor de autoturisme care tranzitează zona, iar parcarea va trebui plătită. Direcția de administrare a Piețelor, Bazarului și Oborului din cadrul administrației locale a depus solicitarea de emitere a acordului de mediu pentru acest proiect, parcarea publică urmînd să fie amplasată pe strada Sucedava, la numărul 100. „Investiția este de aproximativ 200.000 de euro, iar parcarea etajată va fi amplasată în locul celei actuale din Piața Mare. Lucrările vor începe în acest an și se vor termina în 2013, conducînd la crearea a 50 de locuri de parcare„, au explicat reprezentanții administrației locale.

Comentarii

WORDPRESS: 7
 • Daţi, vă rog, mai multe date tehnice, eventual o prezentare publică a proiectului e necesară
  La prima vedere are mult prea puţine locuri…ar trebui cca 500, pe aceeaş suprafaţă. dar cu
  mai multe etaje.Repet, există proiecte-tip moderne,, nu mai trebuie descoperită apa caldă”
  Aşa s-a grăbit cineva…şi a făcut o,,ocolitoare”-azi depăşită, necesitând alte cheltuieli! (cea de pe malul Moldovei, care are numai două benzi, în loc de minim patru)
  Asemenea dotări se fac numai o dată-bine gândite, pentru zeci de ani…ATENŢIE!

 • Mi se pare cam mult doar pentru 50 de locuri de parcare.. Mai bine fac altceva de banii astia

 • marius 11 ani ago

  are dreptate mihai
  daca tot faceti o parcare faceti una care sa pota fi folosita cu succes si in viitor, sa nu ne trezim dupa 2 ani ca trebuie modificata si sa facem alte cheltuieli inutile…
  faceti o parcare mai mare si o vom folosi pentru 10 ani

 • Gabriel 11 ani ago

  Pai in banii astia s-a incadrat si proiectul de la hotel, nu? Mai bine facea acolo o parcare supra-etajata.
  E bine ca se face la Piata Mare, trebuie sa aibe si tiganii din zona un parc de distractii, nu?

 • Nu ajung 50 de locuri decat pentru piata, Ganditi-va ca parcarea aia trebuie sa deserveasca si Groapa care e goala din cauza ca nu are unde parca lumea.
  Cel putin 100 de locuri sunt necesare, daca s-ar putea crea o parcare care se va putea extinde pe viitor ar fi cel mai bine.

 • un cetatean 11 ani ago

  Acesta e pretul de pornire, caci in final, cred ca , dupa parerea mea, va ajunge mai mult de aceasta suma ! Este cunoscuta ,, reteta,, romaneasca a cresterii cheltuielilor de constructie, cu diferite acte aditionale pe parcurs….

 • dupa numarul de locuri si culoarea masinilor din imagine se pare ca parcarea este a taximetristilor