Ziarul de Roman vă prezintă preţurile principalelor produse care se comercializează în pieţele din Roman. Faţă de săptămânile trecute, oferta este mult mai generoasă. Pe tarabe au apărut vinetele, fasolea păstăi, dovleceii şi cireşele.
Kilogramul de cartofi costă între 1,5 şi 2,5 lei pe kilogram, la fel ca şi cel de ceapă. Usturoiul se comercializează cu 15 lei pe kilogram, în timp ce morcovul costă 2 – 3,5 lei pe kilogram. Vinetele, dovleceii şi ţelina costă 8 lei pe kilogram, iar roşiile costă 6 lei pe kilogram. Ridichea a ajuns la 3 lei pe kilogram, spanacul şi varza se vând cu 2 lei pe kilogram, iar castraveţii costă între 2 şi 2,5 lei pe kilogram. Ardeiul gras costă în jur de 7-8 lei pe kilogram. Cea mai scumpă este fasolea păstăi, care costă 12 lei pe kilogram. Verdeţurile costă 0,5 – un leu pe legătură.
În ceea ce priveşte fructele, în pieţe se vând merele cu 2,5 – 4 lei pe kilogram şi au apărut şi cireşele, care costă 8 lei pe kilogram.
Comentarii