Săptămâna aceasta, producătorii care comercializează fructe și legume în piață oferă 21 de produse de sezon. Ceapa costă un leu pe kilogram, cartofii costă 1,5 lei pe kilogram, iar morcovii – 2 lei pe kilogram. Se găsesc și morcovi noi, care costă 3 lei kilogramul. Ridichea neagră se poate cumpăra cu 2 lei pe kilogram, țelina costă 3 lei kilogramul, iar păstârnacul costă 5 lei pe kilogram, la fel ca și pătrunjelul.
Varza se găsește la prețul de 4,5 lei kilogramul, castraveții costă 5 lei pe kilogram, cartofii noi costă între 3,5 și 6 lei kilogramul, ardeii grași costă 10 lei kilogramul, iar păstăile 15 – 20 lei kilogramul.
Fasolea costă 10 lei kilogramul, usturoiul costă 15 lei pe kilogram, merele se pot cumpăra cu 2,5 – 3 lei pe kilogram, iar miezul de nucă se găsește cu 30 de lei kilogramul.
Verdețurile au următoarele prețuri: salata verde, mărarul, pătrunjelul frunze și ridichile costă 1 leu legătura, iar spanacul costă 4 lei kilogramul.
Comentarii