Prima paginăSocial

Presiune redusă la apă în Roman, până duminică. Mai multe zone pot rămâne fără apă la orele prânzului

Presiune redusă la apă în Roman, până duminică. Mai multe zone pot rămâne fără apă la orele prânzului

Dimensiune text

 

Compania județeană Apa Serv a anunțat miercuri după-amiază beneficiarii săi că, urmare a scăderii nivelului hidrostatic din puțuri și a neacumulării de apa în rezervoare, se va furniza apă cu presiune redusă, în municipiul Roman, în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie, între orele 11:00 – 15:00.

„În următoarele zone: Anton Pann, strada Ștefan cel Mare, bulevardul Roman Mușat de la Stadionul «Constantinescu Nehoi» până la Hotelul Roman inclusiv, se poate ajunge până la oprirea totală a furnizării serviciului. Vă mulțumim pentru înțelegere! Pentru informații suplimentare, beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei http://www.apaserv.eu”, au transmis reprezentanții Apa Serv.

Oficialii companiei au fost prezenți marți, 26 noiembrie, la Roman, și au detaliat, în cadrul unei conferințe de presă, cauzele care au dus la furnizarea apei în Roman cu presiune redusă în ultimele săptămâni, precizând că situația va mai dura maximum încă două săptămâni – detalii în Ziarul de Roman la acest link: https://www.ziarulderoman.ro/apa-serv-alege-intre-doua-rele-presiune-scazuta-sau-pericol-pentru-alimentarea-cu-apa-a-romanului/ .

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • vasile 2 ani

    APASERV ne ia drept prosti cu seceta si lipsa apei Mai eficient ar fi sa rezolvati pierderile de apa 50^% .[piederile de apa se duc tot in pamant si deci aveti de unde capta apa ]