Prima paginăSport

Preselecție de copii și juniori pentru Secția Tenis de masă, la CSM Roman

Preselecție de copii și juniori pentru Secția Tenis de masă, la CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Clubul Sportiv Municipal Roman informează că, în zilele de duminică, 12 mai, și duminică, 19 mai, începând cu orele 11:00, organizează la Sala Sporturilor din Roman  preselecții în vederea alcătuirii de grupe de copii și juniori pentru Secția Tenis de masă. Sunt așteptați copii cu vârsta cuprinsă în intervalul 10 – 14 ani (inclusiv).

Copiii ce vor participa la preselecții trebuie să aibă echipament sportiv corespunzător (trening), iar încălțămintea să fie curată și adecvată suprafeței de joc – parchet.

Condițiile de participare și documentele necesare pentru înscrierea la preselecții sunt: vârsta copilului cuprinsă între 10 – 14 ani; adeverință medicală – apt pentru sport; acordul părintelui/tutorelui legal pentru participare și folosirea datelor cu caracter personal (se va semna la prezentarea la preselecții). Pentru detalii, cei interesați pot contacta Serviciul Competiții Sportive din cadrul CSM Roman, pot accesa pagina de facebook CSM Roman oficial, iar pentru înscriere sunt puse la dispoziție și numerele de telefon și adresele de e-mail: 0233-734.367 – C.S.M.Roman; 0786-772.050 – C.S.M.Roman; 0764-974.678 – instructor tenis de masă Claudiu Gându; competitiisportive@csmroman.ro; claudiugandu@icloud.com.

„Activitatea de preselecție precum și coordonarea ulterioară a grupelor de copii și juniori CSM Roman vor fi efectuate de către instructorul Claudiu Gându. Toate costurile necesare pentru activitatea grupelor de juniori vor fi suportate de CSM Roman, părinții nefiind nevoiți să achite vreo taxă pentru activitățile sportive menționate. La preselecție sunt așteptați copiii din Roman, precum și din comunele membre în Asociația «Roman Metropolitan»”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0