Prima paginăPolitica

Președintele USR, Nicușor Dan, a lansat candidatul partidului pentru Primăria Roman, Radu Samson

Președintele USR, Nicușor Dan, a lansat candidatul partidului pentru Primăria Roman, Radu Samson

Dimensiune text

 

Joi, 27 aprilie, președintele partidului Uniunea Salvați România, deputatul Nicușor Dan, a fost prezent la Roman, la lansarea oficială a candidatului USR pentru alegerile parțiale pentru Primăria Roman, Radu Samson. La lansarea de la Roman au fost prezenți și deputatul USR de Neamț Iulian Bulai, precum și parlamentari USR din zona Moldovei și din București.

„USR are filiale cu autonomie, iar aceste filiale găsesc oameni cu soluțiile cele mai potrivite pentru localitatea în care activează. USR este un partid în care Moldova contează, ceea ce nu se prea întâmplă cu partidele din România. USR este un partid care, așa cum a promis, nu face compromisuri și care aduce oameni noi, competenți, în politică. Lucrurile pe care societatea le cere USR-ul le propune, în Parlament, și la nivel local, găsim oamenii cei mai potriviți și soluțiile cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor cetățenilor, și cred că Radu Samson este un bun exemplu”, a declarat președintele USR, Nicușor Dan.

„USR este un partid foarte tânăr, dar la ultimele două alegeri am fost învingători. Avem filiale care sunt destul de puternice să fie proactive și să propună candidați proprii. De aceea mă bucur foarte mult pentru Radu că a ales să facă acest pas, a demonstrat că a făcut foarte multe lucruri, îl cunoaște foarte multă lume, este un profesionist și este foarte implicat civic”, a afirmat președintele USR Neamț, deputatul Iulian Bulai.

„Mă simt onorat să pot candida la funcția de primar al orașului în care m-am născut, în care am crescut și unde s-au întâmplat toate realizările mele. Romanul are nevoie de mai mult decât frumusețea arhitectonică, Romanul are nevoie de îmbunătățirea condițiilor de trai, atât pentru noi, cei care am rămas acasă, cât și pentru cei pe care vrem să îi ademenim înapoi acasă. Cred că e nevoie de o energie nouă în Roman și nu știu de unde ar putea veni mai multă energie nouă decât de la un primar în vârstă de 30 de ani”, a afirmat Radu Samson, candidatul USR pentru funcția de primar al municipiului Roman la alegerile parțiale din 11 iunie. Acesta a precizat că proiectele pe care le propune pentru a fi ales în funcția de primar al Romanului vor fi disponibile în perioada următoare, pe site-ul oficial al acestuia.

Radu Samson are 30 de ani și este căsătorit de doi ani jumătate. De profesie este agent imobiliar, meserie pe care o practică de 12 ani. Radu Samson a absolvit cursurile facultăților de Psihologie și Drept.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0