Prima paginăPolitica

Președintele PNL Neamț îl susține pe Cristian Bușoi pentru șefia PNL

Președintele PNL Neamț îl susține pe Cristian Bușoi pentru șefia PNL

Dimensiune text

 

Președintele organizației PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, s-a aflat luni, 15 mai, alături de secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, care și-a depus luni candidatura pentru președinția partidului.

„Se apropie un moment zero pentru Partidul Național Liberal. În urma unei analize cu privire la istoria PNL, cu privire la prezent și prin perspectiva viitorului, am decis să îl susțin pe Cristian Bușoi pentru președinția Partidului Național Liberal. Am găsit în colegul meu Cristian Bușoi un viitor partener în susținerea eforturilor de a dezvolta județul Neamț și zona Moldovei. Acesta a fost un argument important. PNL trebuie să fie partidul care să ducă zona Moldovei în rândul celor mai dezvoltate regiuni din Europa. Discursurile despre spitalul regional, Autostrada Unirii, sărbătoarea Centenarului Marii Uniri, cluster economic și de turism, inclusiv cel ecumenic, centru intermodal de mărfuri, capitală culturală europeană, cooperare transfrontalieră trebuie să găsească parteneri sinceri, corecți și cu viziunea dezvoltării naționale unitare”, a afirmat deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, într-un mesaj postat pe pagina de socializare.

 

„PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de direcție și acesta este lucrul cel mai important care se va întâmpla în 17 iunie dincolo de alegerea unei echipe. Cred că trebuie să ieșim din cutie, cred că trebuie să deschidem ferestrele și să ne uităm în primul rând spre electorat. PNL trebuie să se schimbe, trebuie să fie un lucru foarte clar: dacă PNL nu se schimbă atunci nu va putea învinge Partidul Social Democrat și mi-e teamă că PSD, în aceste condiții, ar putea să câștige tot și PNL nu va mai conta”, a spus Bușoi.

Zeci de liberali s-au aflat alături de Cristian Bușoi, luni, când acesta și-a depus candidatura la președinția PNL, printre aceștia numărându-se Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Leon Dănăilă, Lucia Varga, Răzvan Sava, Florin Alexe, Marin Anton și Claudia Benchescu.

Viitorul președinte al PNL va fi ales de către 5.000 de delegați la congresul din 17 iunie, care va avea loc la Romexpo în București. Pentru șefia PNL și-a mai anunțat candidatura Ludovic Orban și este de așteptat ca și Viorel Cataramă să își depună moțiunea pentru a candida la funcția de președinte al PNL în cursul zilei de marți, 16 iunie, marți fiind ultima zi în care se pot depune candidaturi. Cătălin Predoiu, primul care și-a anunțat intenția de a candida la șefia liberalilor, a renunțat la candidatură.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0