Preşedintele CJ Neamţ a delegat unele atribuţii vicepreşedinţilor

HomePolitica

Preşedintele CJ Neamţ a delegat unele atribuţii vicepreşedinţilor

 

CJ Neamt1Preşedintele Ionel Arsene a delegat atribuţii vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, astfel încât activitatea instituţiei să fie bine organizată. Conform dispoziţiei semnate de către preşedintele Arsene, vicepreşedintelui Ion Asaftei îi revine coordonarea activităţii Direcţiei investiţii, transporturi şi infrastructură judeţeană, cea a Serviciului Public Salvamont Neamţ, coordonează activitatea societăţilor Drupo şi Troleibuzul, la care CJ este acţionar, şi coordonează activitatea desfăşurată pentru asigurarea, potrivit competenţelor legislativului şi în condiţiile legii, a cadrului necesar pentru furnizarea serviciilor publice de interes judeţean, în domeniile: poduri şi drumuri publice, servicii comunitare de utilitate publică de interes judeţean.

Vicepreşedintele Laurenţiu-Cristinel Dulamă va coordona activitatea arhitectului şef, emiţând, în această calitate, avizele şi autorizaţiile ce se impun, potrivit legii, în competenţa de aprobare a preşedintelui CJ Neamţ. Mai coordonează activitatea Direcţiei de Administrare a Parcului Naţional Ceahlău, a Centrului Militar Judeţean Neamţ şi a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava”. În baza aceleiaşi dispoziţii emise de către preşedintele Ionel Arsene, el mai coordonează activitatea desfăşurată de instituţiile de cultură şi artă de interes judeţean de sub autoritatea legislativului nemţean – Complexul Muzeal Judeţean Neamţ, Biblioteca Judeţeană „G.T. Kirileanu”, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” şi Teatrul Tineretului, activitatea din centrele şcolare pentru educaţie incluzivă şi, nu în ultimul rând, coordonează activitatea din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra Neamţ şi din Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman. Laurenţiu Dulamă mai este responsabil şi de coordonarea activităţii desfăşurată pentru asigurarea, potrivit competenţelor CJ şi în condiţiile legii, a cadrului necesar furnizării serviciilor publice de interes judeţean în domeniile educaţie, sănătate, cultură, tineret, sport şi culte.

„Am delegat mare parte dintre atribuţii către vicepreşedinţii CJ Neamţ, pentru că este firesc să lucrăm în echipă, să acoperim toate problemele din instituţie şi să aibă fiecare dintre noi sarcini clare şi responsabilităţi, de care să se ocupe continuu, pentru a nu exista niciun fel de sincope. Fiecare dintre colegii mei vicepreşedinţi, tot prin dispoziţie, are dreptul legal de a aviza şi a confirma «bunul de plată» pentru facturile din domeniile de care răspunde şi, nu în ultimul rând, va putea primi orice alte sarcini delegate ulterior acestei dispoziţii. Le garantăm nemţenilor că reprezentăm o majoritate care îşi asumă responsabilitatea în acest mandat, care va lucra doar pentru binele cetăţenilor şi care nu îi va dezamăgi pe locuitorii judeţului Neamţ”, a declarat Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0