HomeActualitateRoman

Premiul de excelență pentru Roman

Municipiul Roman a fost premiat pentru cele mai importante lucrări de infrastructură, în cadrul celei de-a IX-a ediții a Galei de Excelență în Administrație.

 

Premiul a fost ridicat de viceprimarul Lucian Micu, întrucât primarul Laurențiu DanzLeoreanu se află în vizită oficială la Seul, capitala Coreei de Sud.

Acesta este al patrulea an în care activitatea din Primăria Roman a fost recompensată de organizatorii Galei de Excelență în Administrație. Anul trecut, premiul a fost oferit datorită proiectului de construcție a microhidrocentralei, iar în anii anteriori, primarul Romanului a fost premiat pentru derularea Planului Integrat de Dezvoltare Urbană și pentru pilonul social care a reunit proiectele prin care s-au realizat cantina socială, centrul de zi pentru copii și azilul pentru bătrâni.

La Gala Premiilor de Excelenţă în Administrație participă, anual,  lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Comentarii

WORDPRESS: 1