Pregătiri pentru redeschiderea ștrandului

HomeSocial

Pregătiri pentru redeschiderea ștrandului

 

 

Noul sezon estival se apropie, iar autoritățile din Roman se pregătesc pentru redeschiderea ștrandului din Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”.

Sâmbătă, 14 aprilie, s-a reluat activitatea de închiriere a foișoarelor de grătar de lângă ștand, iar în această perioadă, Clubul Sportiv Municipal Roman, care administrează bazele sportive și de agrement din municipiu, organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi temporar vacante, necesare  pentru buna funcționare a ștrandului în perioada estivală. Astfel, au fost scoase la concurs un post de muncitor calificat treapta III (agent de securitate), două posturi de muncitor calificat treapta IV (agent de securitate), patru posturi de muncitor calificat treapta IV (salvator la ștrand) și un post de muncitor necalificat treapta I (îngrijitor spații verzi), trei posturi de îngrijitor (îngrijitor spații verzi), toate pentru Formația Complex Sportiv și de Agrement „Moldova”. Clubul Sportiv Municipal Roman a scos la concurs și patru posturi de casier. Detalii despre condițiile și actele necesare pentru prezentarea la concurs sunt disponibile pe site-ul Primăriei Roman, http://www.primariaroman.ro/Angajari/2018-04-13_CSM/2018-04-13_Anunt_concurs_recrutare_C.S.M.Roman.pdf, precum și  pe pagina CSM Roman, https://www.facebook.com/csmromanoficial/.

De asemenea, Club Sportiv Municipal Roman va organiza, pe 20 aprilie, licitație publică deschisă cu strigare pentru închirierea a două căsuțe din lemn din incinta Complexului Sportiv și de agrement „Moldova”, având o suprafață utilă de opt metri pătrați, destinate desfacerii de mărfuri alimentare și nealimentare. Informații suplimentare se pot obține de pe pagina clubului, https://www.facebook.com/csmromanoficial/, sau de la Clubul Sportiv Municipal Roman, camera 62 din clădirea Primăriei Roman, tel. 0233.734367.

În ultimii ani, deschiderea ștrandului din Roman a fost făcută, în funcție de vreme, la finalul lunii mai – începutul lunii iunie.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0