Prima paginăSport

Pregătiri pentru debutul noului campionat, la echipele CSM Roman

Pregătiri pentru debutul noului campionat, la echipele CSM Roman

Dimensiune text

 

 

Echipele de handbal și de fotbal ale clubului CSM Roman sunt în plină pregătire pentru noul sezon competițional. Echipa de handbal tocmai s-a întors din cantonament și intră la pregătirea specifică la Sala Sporturilor din Roman, urmând ca, în acest weekend, să desfășoare două partide amicale, în compania formației de ligă secundă Unirea Slobozia. Mai departe, se au în vedere alte partide amicale și turnee de pregătire.

„În ceea ce privește echipa de fotbal, aceasta a intrat în cantonament, noi am făcut și câteva lucrări de igienizare în acest cantonament, tocmai pentru a oferi toate condițiile necesare ca să se desfășoare în condiții optime această perioadă de pregătire fizică și, de asemenea, să și finalizeze și jocurile amicale, pentru a ajunge la un potențial cât mai ridicat atunci când vor începe campionatul”, a afirmat primarul Lucian Micu în cadrul unei conferințe de presă desfășurate luni, 30 iulie.

Acesta a precizat că, pentru ambele echipe, au fost achitate în totalitate toate drepturile financiare pentru sezonul anterior. În ceea ce privește susținerea financiară a celor două echipe până la finalul anului, primarul a adăugat că vor mai fi făcute rectificări de buget, pentru că, în momentul de față, sunt aproape finalizate bugetele alocate la începutul anului. „Știți foarte bine că noi am pierdut acei bani prin modificarea legislativă prin reducerea impozitului de la 16% la 10% și așteptăm și noi o rectificare de buget de la nivel național, care să ne permită finanțarea până la sfârșitul anului a acestor activități”, a mai adăugat primarul Lucian Micu.

Noul sezon competițional în Liga Națională de handbal feminin debutează pe 2 septembrie, CSM Roman urmând a evolua în prima etapă în deplasare la CSM Bistrița. În Liga a 3-a de fotbal, noul sezon va începe pe 25 august.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0