Postul de director al Poliției Locale este scos la concurs

HomeActualitate

Postul de director al Poliției Locale este scos la concurs

 

De la mijlocul lunii septembrie, Poliția Locală ar urma să aibă o nouă conducere, după ce directorul Daniel Cazacu a fost mutat pe o funcție inferioară, decizie pe care primarul Lucian Micu spune că a luat-o de comun acord cu acesta. Primăria municipiului Roman a anunțat miercuri, 16 august, că organizează concurs de de recrutare în vederea ocupării pe durată nedeterminată a postului vacant de funcţie publică de conducere de director executiv al Direcţiei Poliţia Locală Roman. Procedurile durează circa o lună.

La acest concurs se pot înscrie cei care au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim trei ani. „Concursul de recrutare constă în 3 etape succesive: selecţia dosarelor de înscriere; proba scrisă; interviul. Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidaţii declaraţi admişi la etapa precedentă. Proba scrisă a concursul se va desfăşura în data de 19.09.2017, ora 10.00. Interviul se va susţine, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele se depun în termen de 20 de zile de la data afişării anunţului, până la data limită de 04.09.2017, la cam. 21, serviciul resurse umane, salarizare din sediul primăriei”, anunță reprezentanții Primăriei Roman.

În prezent, Poliția Locală este condusă de directorul adjunct, Sorin Panaite. Cel care va câștiga concursul și va deveni director peste polițiștii locali va avea o misiune grea, deoarece efectivele nu sunt suficiente, angajații nu sunt nici pe departe extrem de atletici sau cu putere de convingere asupra celor certați cu legea, iar ajutorul dat de Poliția Roman este minim spre deloc, din aceleași motive prezentate mai sus.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • @ Noul sef al Politiei Locale> ,,deoarece efectivele nu sunt suficiente (mai angajati, nu …pensionati!), angajații nu sunt nici pe departe extrem de atletici ( la antrenamente ca parca erau obligatorii candva !) sau cu putere de convingere asupra celor certați cu legea,(sanctiunile – mai ales alea pe…bani – sunt foarte,,convingatoare!) iar ajutorul dat de Poliția Roman este minim spre deloc,(pai sa fie de la f. mult spre maxim – ca-n ,,rapoartele” de la toate ,,Zilele…. festive” !!!) din motive prezentate mai sus.
    PS. Astea sa fie ,,conditie” de ocupare a postului noului …director (sau ,,comandant” ?!)

  • Viana 5 ani ago

    Dar ca fostul sef al Politiei locale si.a batut nevasta( impreuna cu mama sa ) si au alungat.o de acasa cu baiatul cel mare…Frumos exemplu ! Adevarat caracter devom al legii!