Prima paginăSocial

Pompierii nemțeni, pe primele locuri în etapa zonală a Competiției de descarcerare și prim ajutor

Pompierii nemțeni, pe primele locuri în etapa zonală a Competiției de descarcerare și prim ajutor

Dimensiune text

 

 

În urma participării la Competiția națională de descarcerare și de acordare a primului ajutor calificat – faza zonală, desfășurată în municipiul Vaslui, echipa de descarcerare și acordare a primului ajutor a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a județului Neamț s-a clasat pe primele locuri după cele două zile de concurs.

Astfel, pompierii nemțeni au obținut locul I în proba de descarcerare din autovehicule, locul al II-lea în proba de acordare a primului ajutor calificat, locul I pentru cea mai bună echipă de paramedici, locul I pentru cea mai buna echipa de servanți, în timp ce plutonier adjutant Eduard Andronache a fost desemnat cel mai bun comandant de echipaj.

„La competiție au participat echipaje de la inspectoratele pentru situații de urgenta din județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui, iar echipa câștigătoare s-a calificat la faza națională a întrecerii. Astfel, echipa ISU Neamț va participa la faza națională a Competiției de descarcerare și acordare a primului ajutor calificat, care va fi organizată în municipiul București. Felicitări colegilor pentru rezultatele obținute!”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

 

 

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0