Prima paginăSocial

Pompieri avansați în grad, cu ocazia Zilei Protecției Civile

Pompieri avansați în grad, cu ocazia Zilei Protecției Civile

Dimensiune text

 

Vineri, 28 februarie, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Petrodava” al județului Neamț a avut loc ceremonia de înaintare în grad pentru un ofițer și trei subofițeri, la care a participat și prefectul județului Neamț, George Lazăr, informează Prefectura Neamț.

Angajaţii ISU Neamț sărbătoresc vineri 87 de ani de la înfiinţarea „Protecţiei Civile în România”. În semn de apreciere pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, au fost înaintaţi în grad înaintea expirării stagiului minim următoarele cadre:
– în gradul de locotenent-colonel: maior Adrian Constantin, adjunct șef inspecție de prevenire în cadrul Inspecției de Prevenire;
– în gradul de plutonier adjutant șef: plutonier adjutant Dragoş Ciocan, subofițer în cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț;
– în gradul de plutonier adjutant: plutonier major Dumitru-Ovidiu Onea, subofiţer în cadrul Centrului Operațional, compartimentul Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat; plutonier major Cosmin-Ionel Negrescu, subofițer în cadrul Detașamentului de Pompieri Roman; plutonier major Constantin Gherasim, comandant echipaj (şi conducător autospeciale) în cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț.

„Mulțumesc implicării acestei instituții în viața cetățenilor și pentru modul responsabil prin care vă implicați în misiunile speciale de salvare a vieților omenești, dar și pentru sprijinul oferit zilnic Instituției Prefectului – Județul Neamț. Știu că ziua de astăzi are o încărcătură deosebită pentru dumneavoastră, momentul acesta vă aduce practic recunoaștere față de implicarea dumneavoastră în slujba protecției vieții. Vă felicit pe dumneavoastră, în mod special pentru avansare, dar și pe toți cei prezenți pentru implicare! Succes în tot ceea ce faceți!”, a transmis cu acest prilej prefectul George Lazăr.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0