Prima paginăActualitate

Polițiștii solicită sprijin pentru identificarea unor persoane

Polițiștii solicită sprijin pentru identificarea unor persoane

Dimensiune text

 

Polițiștii de investigații criminale solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea a cinci persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează IPJ Neamț.

Aceștia au fost surprinși de camerele video amplasate în exteriorul unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț. „După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au constatat faptul că, la data de 9 septembrie 2020, în jurul orei 23.00, în timp ce un tânăr de 26 de ani, din Piatra Neamț, se afla în fața unei societăți comerciale din municipiul Piatra Neamț, ar fi fost lovit cu pumnii și cu picioarele de către cinci persoane necunoscute. În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanei din imagini este rugat să anunțe Poliția municipiului Piatra Neamț, la telefon 0233/211113 sau să apeleze 112.

 

 

Foto: IPJ Neamț

COMENTARII

WORDPRESS: 0