Prima paginăActualitate

Polițiști nemțeni, intervenții în Maramureș pentru protejarea fondului forestier

Polițiști nemțeni, intervenții în Maramureș pentru protejarea fondului forestier

Dimensiune text

 

Polițiștii Direcției de Ordine Publică – Serviciul Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Poliției Române desfășoară, timp de cinci zile, o acțiune, pe raza județului Maramureș, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din fondul forestier național. De asemenea, polițiștii vor verifica și respectarea dispozițiilor legale de către agenții economici pe linia achiziției, depozitării, prelucrării și comercializării materialelor lemnoase, informează un comunicat al Poliției Române.

Acțiunea, ce are loc în perioada 22 – 26 iulie, vizează verificarea a cinci ocoale silvice, precum și verificarea activităților desfășurate de 15 agenți economici.

La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Maramureș, Suceava, Neamț, Bistrița-Năsăud, Mureș, Hunedoara, Cluj, Argeș, Alba, Covasna, Vrancea, Brașov și Sibiu. Totodată, vor fi prezenți și specialiști silvici din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva și Ministerului Apelor și Pădurilor, prin Gărzile Forestiere Cluj, Suceava, Focșani, Ploiești, Brașov, București, Vâlcea, Oradea și Timișoara. Acțiunea beneficiază de suportul Inspectoratului General de Aviație din cadrul MAI, mai precizează reprezentanții Poliției Române.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0