Polițist din Neamț distins cu Emblema de onoare a MAI

HomeActualitate

Polițist din Neamț distins cu Emblema de onoare a MAI

 

 

Agentului șef principal de poliție Ovidiu Busuioc i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne pentru devotamentul și profesionalismul cu care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu, informează IPJ Neamț.

Marți, 16 iulie, în cadrul unui eveniment prilejuit de Ziua Ministerului Afacerilor Interne, sărbătorită pentru al doilea an consecutiv, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a acordat cele mai importante distincții pentru profesionalismul și actele de eroism cu care și-au îndeplinit atribuțiile polițiștii, pompierii, jandarmii, piloții și polițiștii de frontieră.

Unul dintre polițiștii premiați în cadrul ceremoniei este agent șef principal de poliție Ovidiu Busuioc, din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției orașului Tîrgu Neamț. Acestuia i-a fost acordată Emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

Polițistul s-a evidențiat în mod deosebit la data de 15 iulie 2018, în urma intervenției pentru aplanarea și restabilirea ordinii și liniștii publice, când a folosit în mod preventiv armamentul din dotare și a acționat pentru limitarea escaladării conflictului izbucnit între mai multe persoane.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0