Prima paginăEducatie

Poftesc la funcția de director

Dimensiune text

Doar 23 de dascăli din județul Neamț au trecut proba dosarelor în cea de-a treia sesiune de selecție pentru a fi admiși în Corpul Național al experților în managementul educațional.

 

Din cei 45 de candidați admiși în etapa de selecție online, 12 candidați au renunțat să mai prezinte dosarul pentru evaluare la nivelul inspectoratului școlar, iar zece candidați au fost respinși de comisie, principalul motiv fiind lipsa numărului minim de credite care să dovedească faptul că au urmat cursuri în domeniul managementului educațional. Aproape jumătate dintre cei admiși sînt profesori din Roman și din școlile din zonă.

Aceștia sînt, în ordinea punctajului obținut: Ina Manuela Dăscălița, profesor la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Dana Mihaela Smerea, profesor pentru învățămîntul primar la Școala „Mihai Eminescu”, Cristina Dima, profesor la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Lilia Erimia, profesor pentru învățămîntul primar, Școala „Mihai Eminescu”, Mihaela Elena Atodiresei, profesor pentru învățămîntul primar la Școala Gâdinți, Elena Caraiman, profesor pentru învățămîntul primar la Școala „Mihai Eminescu”, Roxana Ciobanu, profesor pentru învățămîntul primar la Școala Ruginoasa, Mihai Ghidarcea, profesor pentru învățămîntul primar la Școala Făurei, Dan Constantin Lupușoru, șef catedră fotbal la Liceul cu Program Sportiv Roman, Vasile Dima, profesor la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, și Elena Cornelia Gherman, profesor pentru învățămîntul primar la Grupul Școlar „Vasile Sav” (structura fostei Școli nr. 6).

Candidații nemulțumiți de punctajul acordat de comisie au posibilitatea de a depune contestații, începînd de luni, 27 august. Cei declarați admiși se vor alătura celor 298 de experți din Neamț înscriși deja în Registrul național al experților, care, prin această calitate, au căpătat și dreptul de a se înscrie la concursul pe care Ministerul Educației îl va organiza pentru ocuparea funcțiilor de conducere.

COMENTARII

WORDPRESS: 0