PNL Roman a oferit romașcanilor necăjiți pachete pentru masa de Paști

HomePolitica

PNL Roman a oferit romașcanilor necăjiți pachete pentru masa de Paști

Joi, 21 aprilie, liberalii romașcani au continuat tradiția ca, de fiecare sărbătoare creștină importantă, să ofere câte un pachet cu alimente romașcanilor pe care membrii PNL i-au identificat ca având nevoie de un sprijin. Astfel, la sediul PNL Roman, 120 de pachete – conținând făină, orez, zahăr, ulei, cozonac, fructe, vin și pui -, au fost oferite de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Leonard Achiriloaei și membri ai organizației PNL Roman.

„Ca în fiecare an, am reușit și acum să facem o un mic gest de umanitate pentru cei mai necăjiți, să le facem sărbătorile un pic mai luminate. Într-o perioadă foarte grea, în care foarte mulți oameni au nevoie de sprijin, dincolo de măsurile guvernamentale care s-au luat în ultima perioadă, de măsurile pe care le ia și Primăria la rândul ei – atât prin acțiunile privind sprijinul pentru Ucraina, dar și prin sprijinul pentru cei cu situații dificile din punct de vedere material și social din Roman -, încercăm și aici, la nivelul Organizaţiei municipale a PNL, să asigurăm 120 de pachete și în acest an, cu alimente de bază, alimente care să poată să asigure un minim pentru a pregăti o masă de sfintele sărbători de Paști. Toți colegii din Biroul Politic Local al PNL Roman au fost solidari, le mulțumesc pe această cale, pentru că au dat dovadă de solidaritate și empatie. Transmitem un gând bun din partea Organizației PNL Roman tuturor romașcanilor, marii familii romașcane, sănătate, cu bucurie, pace, o sărbătoare sacră a Paștelui, luminată și binecuvântată”, a declarat cu acest prilej deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Iată, facem astăzi un gest de empatie cu cei care au nevoie de sprijin, în preajma sărbătorilor pascale, și ne bucurăm că Organizația PNL Roman a reușit să facă acest gest, poate mai mult simbolic, dar care poate ajuta o familie în aceste zile de sărbătoare. Păstrăm tradiția ca, în preajma sărbătorilor, să putem oferi o clipă de bucurie celor care așteaptă acest lucru. Dorim să transmitem sărbători liniștite, binecuvântate și să ne vedem cu bine în aceste momente dificile pentru țară și pentru această zonă a Europei. Sperăm să ne bucurăm în continuare de liniște și de pace și de sărbători binecuvântate”, a declarat primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei.

 

Comentarii

WORDPRESS: 1