PNL Roman  a oferit romașcanilor necăjiți 120 de pachete pentru masa de Paște

HomePolitica

PNL Roman  a oferit romașcanilor necăjiți 120 de pachete pentru masa de Paște

 

Joi, 13 aprilie, Organizația PNL Roman a oferit, așa cum a făcut în ultimii nouă ani în preajma marilor sărbători creștine – Crăciun și Paște -, pachete cu alimente romașcanilor care nu au posibilități materiale. Aceștia sunt identificați de către membrii organizațiilor responsabili cu diferitele zone ale orașului.

Pachetele au fost înmânate de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga și consilierii locali. ”Ne aflăm în Săptămâna Mare, în Săptămâna Patimilor, în săptămâna compasiunii, să intrăm cu sufletul liniștit în Sfânta sărbătoare a Paștelui și, ca-n fiecare Joi Mare, încercăm să aducem un pic de lumină, de pace, de liniște, de bucurie în ochii celor care, așa cum spunea poetul, ”sunt mai triști ca noi”, celor care nu își permit dintotdeauna unele lucruri. Încercăm noi, echipa PNL Roman, să facem acest lucru, intrat în tradiție deja după nouă ani. Am dat peste o sută de pachete oamenilor din toate zonele municipiului Roman, oameni cu mulți copii, femei singure cu copii, oameni bolnavi, oameni care trăiesc în singurătate și fără ajutor. Ne dorim astfel să primim Paștele și, prin această danie pe care o facem astăzi, să fim mai împăcați cu noi. Urăm tuturor romașcanilor sănătate și un Paște fericit!”, a declarat deputatul Laurențiu Leoreanu.

Fiecare pachet oferit romașcanilor conține un pui întreg, ulei, făină, zahăr, orez, fructe, cozonac și o sticlă de vin.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • Domnule Leoreanu……de 2 ani sunteti in epava PNL…(dupa PSD si ciuma PDL si Fundatia PMM)….de 9 ani daruiti pachete la saraci din partea PNL…….intunecata gandire …..functia……deputat ….va intuneca ratiunea……pacat …..minciuni in saptamana mare….

  • atentiune ,atentiune mare pomana mare,umilire publica pentru un pui o sticla de vin si un cozonac ,eu daca am ceva de dat dau si nu mai bat toba ,dar la penalisti si la celelalte partide orice banut consumat musai publicitate ,mediatizare si etc ,eeeeah mie greata de toata tagma politicienilor niste vanduti si niste ,,curve” sunteti ,sunteti un cancer care va trebui extirpat intr-un fel ,cei mai necajiti ,asta ar trebui sa faca serviciul social inexistent pe partea asta cu pachete ,ce sa va mai zic vai de mama care va facut mi-ar fi rusine sa strig in gura mare hai la pomana ,sau voi pozati in buniisamariteni in preajma marilor sarbatori,milosi ,si generosi mars cu voi !!!