Prima paginăPolitica

PNL Neamţ s-a reorganizat

Dimensiune text

În Biroul Politic al filialei se regăsesc foşti liberali, plecaţi din partid, dar şi persoane care au fost mai puţin active în mandatul lui Dorin Ursărescu. Actuala conducere îi cheamă înapoi pe toţi cei care au părăsit PNL în ultimii ani.

PNL Neamţ vrea să se prezinte liberalilor din judeţ şi simpatizanţilor valorilor liberale ca o echipă unită, gata să lupte pentru Klaus Iohannis în campania electorală care va începe în mai puţin de o lună. La conferinţa de presă organizată vineri, la sediul PNL Neamţ, au participat deputatul Mugur Cozmanciuc, senatorul Eugen Țapu, deputatul Radu Surugiu, romaşcanul Florin Comşa, consilierul judeţean Gabriel Vişan, profesorul universitar Liviu Brătescu şi consilierul local Constantin Teodorescu.

pnl 02„Am fost mandatat la conducerea acestei filiale şi am preluat conducerea acesteia, într-un moment în care, poate, existau anumite stări de tensiune, de nervozitate. Astăzi suntem într-un moment în care transmitem un mesaj de unitate, un mesaj de încredere, de forţă faţă de toţi cei care vor să adere la ideile şi la convingerile liberale. Apreciez intenţiile tuturor celor care s-au înscris în această echipă şi care vin cu bună credinţă. Și vă transmit azi că PNL Neamţ are o echipă unită, care va avea o conducere coerentă, va avea o exprimare coerentă, iar în spaţiul public această echipă va ieşi cu mesaje care să vizeze agendă publică a cetăţeanului, şi nu anumite aspecte din interiorul organizaţiei”, a afirmat Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ.

Deputatul ieşean a făcut apel la toţi cei cu gândire liberală să se înscrie în PNL Neamţ şi a desemenat responsabilii pentru coordonarea organizaţiilor municipale. Astfel, de PNL Piatra Neamţ se va ocupa Radu Surugiu, iar de PNL Roman se va ocupa senatorul Eugen Țapu. „Încă de acum trei săptămâni, împreună cu această echipă, am cutreierat judeţul în lung şi-n lat, şi vă spun că avem mare încredere, atât pe termen scurt, cât şi pe termen mediu şi lung în această echipă pe care v-am prezentat-o. Am o singură certitudine: Klaus Iohannis va câştiga alegerile. Iar noi vom lupta la victorie, în judeţul Neamţ. Profit de această ocazie să fac un apel, către toţi cei care au părăsit PNL, şi să-i invit să revină în această mare familie liberală. De altfel, cu o mare parte din ei am vorbit şi vor reveni «acasă»”, a spus senatorul Eugen Țapu.

Citește și:   S-a rupt lanțul de iubire dintre primarul Achiriloaei și viceprimarul Samson. Motivul: toaleta publică

În Biroul Politic Teritorial al PNL Neamţ se regăsesc, printre alţii, romaşcnaii Dumitru Acatrinei, Liviu Brătescu, Constantin Ghica, Lucian Pelepco şi Bogdan Savin. „Am acceptat această propunere şi invitaţie (de a face parte din Biroul Politic al PNL Neamţ) pentru că eu cred că nu există zone din această ţară care să fie predestinate să voteze într-un anumit fel, cu un partid politic sau altul. Nu! Există doar zone în care liderii politici sunt mai credibili sau mai puţin credibili, există zone în care liderii politici au lucruri de ascuns sau sunt transparenţi. Mă voi ocupa de organizaţiile profesionale, pentru că e timpul că partidele politice din România să se profesionalizeze, să vină cu programe clare, coerente, care să fie dezbătute şi-n perioada dintre campaniile electorale. Ne dorim ca, în preajma anului 2016, să putem vorbi de un program de guvernare locală liberal, pentru judeţul Neamţ”, a declarat Liviu Brătescu.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • I.V. 7 ani

  Organizati-va fratilor pana la Calende si la reorganizare puneti-l in frunte pe seful vostru suprem, Basescu.
  Nu ne mai pacaliti in veci…