PNL Neamţ a lansat programul politic „Neamţ 2020 – Prosperitate pentru nemţeni!”

PNL Neamţ a lansat programul politic „Neamţ 2020 – Prosperitate pentru nemţeni!”

Dimensiune text

 

Mugur Cozmanciuc, candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, alături de Dragoş Chitic, candidatul PNL la Primăria Piatra Neamţ, Laurenţiu Leoreanu, candidatul PNL la Primăria Roman, Traian Humulescu, candidatul PNL la Primăria Tîrgu Neamţ, alături de directorul de campanie senatorul Eugen Țapu Nazare, deputatul Vlad Marcoci, Alin Antochi, candidaţii liberali la Consiliul Judeţean Florin Hopşa şi Cristian Tapalagă, precum şi alţi membri importanţi ai echipei PNL, a lansat programul „Neamţ 2020 – Prosperitate pentru nemţeni!”, care cuprinde viziunea şi proiectele pe care le-au pregătit şi le vor implementa în următorii 4 ani pentru nemţeni.

PNL Lansare program Neamt2020 09

Programul cuprinde 8 capitole:

  1. Infrastructură mai bună – calea spre belşug
  2. Locuri de muncă – reindustrializare şi progres
  3. Educaţie mai bună pentru toţi copiii judeţului
  4. Sistemul de sănătate – eficient şi rapid
  5. Agricultură de calitate, silvicultură performantă şi dezvoltarea satului nemţean
  6. Cultură şi patrimoniu – să ştie toată România cât de bogat e sufletul Neamţului!
  7. Neamţ – un judeţ turistic
  8. Administraţie locală în interesul cetăţeanului!

În calitate de viitor preşedinte al Consiliului Judeţean, deputatul Mugur Cozmanciuc a transmis că va pune în aplicare toate proiectele pe care le-a pregătit pentru nemţeni.

PNL Lansare program Neamt2020 02

„Neamţ 2020 este un proiect care a izvorât în urma mai multor consultări publice, în urma dezbaterilor pe care le-am avut cu cetăţenii, a întâlnirilor pe care le-am avut cu cei din mass-media, în urma parteneriatelor pe care le-am creat cu mediul de afaceri şi în urma consultării surselor credibile în care au fost enumerate nevoile pe care le are judeţul Neamţ. Dezideratul acestui program este următorul: prosperitate şi dezvoltare pentru nemţeni. Aşa cum am mai spus, vom promova infrastructura rutieră şi master planul pentru drumuri judeţene şi comunale. Totodată, conceptul de mobilitate urbană, pe care l-am promovat la Roman şi unde domnul primar Laurenţiu Leoreanu l-a promovat de 8 ani de zile, este al doilea punct pe care proiectul Neamţ 2020 îl va aduce în dezbatere. Programul îl oferim astăzi spre analiză, spre consultare şi, într-o ultimă etapă a campaniei electorale, respectiv în ultima săptămână, vom culege informaţiile pentru a le include. Facem asta pentru că noi considerăm că într-o campanie electorală este foarte important să vorbeşti despre proiecte, să fim în permanenţă în contact cu cetăţeanul, iar opiniile care vor fi exprimate pe marginea acestui proiect vor fi preluate şi integrate în programul Neamţ 2020, care este un proiect pentru cetăţean, cu o administraţie liberală transparentă, echilibrată, care nu va ţine cont de culoarea politică în momentul în care vom vorbi despre proiecte, care va găsi deschidere la nivel guvernamental şi european”, a declarat preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc.

Dragoş Chitic, candidatul PNL la Primăria Piatra Neamţ, a subliniat importanţa echipei liberale care susţine programul Neamţ 2020 şi, implicit, programul Piatra Neamţ 2020.

„Mă bucur că fac parte dintr-o echipă care va implementa în acest judeţ programul Neamţ 2020. Este mai uşor pentru o primărie să îşi pună în practică proiectele atunci când proiectul său face parte dintr-o strategie integrată a judeţului şi va beneficia de sprijinul Consiliului Judeţean Neamţ. Proiectul Piatra Neamţ 2020 face parte parte din Neamţ 2020 şi va duce la dezvoltarea municipiului reşedinţă de judeţ, la dezvoltarea Neamţului. Este un proiect care pleacă de la realităţile zilei, rezultat în urma consultărilor cu populaţia şi a analizei cercetărilor sociologice. Avem soluţii pentru sănătate, pentru educaţie, pentru siguranţa cetăţeanului, pentru îmbunătăţirea transportului, pentru infrastructură, pentru dezvoltarea turistică a acestor zone şi pentru a le implementa avem nevoie de un parteneriat cu Consiliul Judeţean Neamţ. Echipa liberală de la Piatra Neamţ, alături de celelalte din celelalte localităţi, vom munci umăr la umăr în această campanie electorală pentru a-l susţine pe Mugur Cozmanciuc la preşedinţia Consiliului Judeţean”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, a subliniat importanţa unei colaborări eficiente între administraţiile locale şi Consiliul Judeţean Neamţ.

„Avem nevoie de o colaborare între primării şi Consiliul Judeţean. E timpul ca această instituţie publică să îşi piardă statutul de Înaltă Poartă şi să fie un partener pentru primarii din judeţ, indiferent de culoarea politică, iar selecţia proiectelor să se facă pe baza unor criterii de performanţă şi de impact asupra cetăţenilor. Și programul Roman 2020 este parte integrantă a proiectului Neamţ 2020 şi în strânsă legătura cu echipa de la Neamţ, de la Roman avem structurate proiecte foarte bune pentru perioada următoare. Dorim să prindem viteză în a implementa aceste proiecte, ca localităţile nemţene să se dezvolte şi cetăţenii să aibă parte de prosperitate. Echipa de la Roman îl susţine pe Mugur Cozmanciuc la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ şi am toată speranţa că echipa liberală din Neamţ va demonstra în perioada următoare că dă dovadă de competenţă, seriozitate, determinare şi implicare”, a declarat Laurenţiu Leoreanu.

Programul „Neamţ 2020 – Prosperitate pentru nemţeni!” poate fi consultat şi analizat pe site-ul www.mugurcozmanciuc.ro .

PNL Lansare program Neamt2020 01

PNL Lansare program Neamt2020 03

PNL Lansare program Neamt2020 04

 

Biroul de presă al PNL Neamţ

(P)

Nota redacției: Conform regulilor Ziarului de Roman şi în baza contractului cu această formațiune politică, la acest articol nu vor fi acceptate spre publicare comentariile.

 

 COMENTARII