PNL-iștii inaugurează sediul și anunță lista candidaților

HomePolitica

PNL-iștii inaugurează sediul și anunță lista candidaților

 

PNL sediuCu aproape două săptămâni de la demararea oficială a campaniei electorale, liberalii romașcani inaugurează noul sediu al partidului și, totodată, vor anunța și lista de candidați pentru alegerile locale din luna iunie.

Evenimentul este programat pentru joi, 21 aprilie, la ora 09.00, când va fi tăiată panglica la noul sediu al PNL Roman, amenajat în fostul sediu al Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamţ.

Clădirea, de pe centrul vechi – strada Ștefan cel Mare, nr. 212, lăsată liberă de ITM, din lipsă de fonduri, se află în proprietatea Primăriei Roman și a fost închiriată de liberali. În ultimele luni, clădirea a fost renovată, pe interior şi exterior. În acest fel, se va renunţa la spaţiile din Pietonal deţinute de formaţiune: cel al PNL şi cel al PDL. În noiembrie anul trecut, sediul ITM – punctul de la Roman – şi-a încetat activitatea după opt ani de funcţionare, în condiţiile în care aici, oricum din 2014, mai exista doar arhiva instituţiei.

Tot pentru mâine este programată a fi anunțată și lista candidaților pentru alegerile locale din 5 iunie.

 

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Din milioanele furate în cele două mandate, cred că edilul nostru le-a făcut cadou pedeleilor, scuze, peneliştilor, o clădire proaspăt reabilitată. Asta înseamnă să fii primar, să furi și să faci câte ceva să le închizi gura la proști.

  • Mădălin 6 ani ago

    Din ce bani s-a făcut reabilitarea clădirii? Aștept și eu o explicație.

  • Domnule Madalin , sunteti intr-o grava eruare. Nu s-a facut nici un fel de reabilitare . Ca nou locatar si chirias s-a facut curatenie . S-a dat cu var cu vopsea si s-a sters praful. Asta e realitatea.