Prima paginăSocial

Ploaia a închis marți Artera Roman Vest

Ploaia a închis marți Artera Roman Vest

Dimensiune text

 

 

Precipitațiile însemnate de marți dimineață, când Romanul s-a aflat sub cod galben de ploi, a produs inundații în mai multe zone joase din oraș sau acolo unde canalizarea nu a putut prelua cantitatea de apă. Probleme deosebite au fost și pe Artera Roman Vest, unde apa de ploaie din parcarea hypermarket-ului s-a scurs și a inundat șoseaua, astfel încât de la orele prânzului traficul a fost redirijat pe centrul orașului.

În jurul prânzului, semafoarele din oraș au fost oprite din funcțiune și traficul de pe ocolitoare a fost direcționat pe celelalte artere din oraș. Mai bine de trei ore, echipele de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și cele ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a degaja apa din zona Kaufland.

Conform reprezentanților Primăriei municipiului Roman, probleme cu străzi inundate s-au regăsit și pe Principatele Unite, Alexandru Zira, Soldat Porojan, Griviței și fundătura Lăcrămioarelor, la care se adaugă și zona joasă a cartierului lipovenesc, unde tot timpul sunt probleme când precipitațiile sunt însemnate.

 

Foto: facebook / Radar Roman Oficial

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0