HomeRoman

Plecarea „stranierilor” a scăzut numărul reclamațiilor la Poliția Locală

După ce romașcanii care muncesc în străinătate au terminat concediile și au părăsit municipiul, numărul reclamațiilor și al sesizărilor înregistrate de Poliția Locală a înregistrat o scădere importantă.

 

Doar 69 de sesizări și reclamații au fost primite săptămîna trecută de polițiștii locali, numărul lor depășind 180-200 în săptămînile din august. Cele mai multe sancțiuni acordate de polițiștii locali săptămîna trecută au avut drept motive staționările auto neregulamentare, precum și consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

Săptămîna trecută, polițiștii locali au aplicat 11 avertismente verbale, 40 de avertismente scrise și 26 de amenzi însumînd 4.100 de lei, pentru staționarea neregulamentară a autoturismelor, vînzarea de produse în alte locuri decît cele amenajate în acest scop, expunerea spre vînzare a autoturismelor pe domeniul public, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, precum și pătrunderea în instituții publice prin încălcarea normelor legale de acces„, a precizat primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • sa intelegem ca asa zisii ”stranieri” sunt cei care fac probleme si ilegalitati?
    atentie la folosirea cuvantului ”stranieri” d-le Alex, poate ai si tu rude totusi plecate din tara pentru a-si face un rost in viata!

    • Mihai 10 ani ago

      Asta nu inseamna ca in strainatate te porti civilizat si acasa devii badaran!!! Pacat ca nu se invata nimik in strainatate!!!