Prima paginăActualitate

Peste 700 de mandate de aducere executate de jandarmii nemțeni, în acest an

Peste 700 de mandate de aducere executate de jandarmii nemțeni, în acest an

Dimensiune text

 

Jandarmii nemțeni au executat, de la începutul anului până în prezent, 718 mandate de aducere a unor persoane în faţa instanţelor de judecată, în 17 localități.  301 persoane au fost prezentate în fața instanțelor, iar 417 persoane nu s-au prezentat întrucât au fost invocate diferite situaţii justificative – motive de boală, nu au fost găsite la adresa indicată, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț.

Cele mai multe mandate executate într-o singură zi au fost în număr de 23, iar cele mai îndepărtate localități în care jandarmii nemțeni au executat mandate de aducere au fost Timișoara, Tulcea, Constanța, București.

„Efectivele de jandarmi din structurile de ordine publică angrenate în aceste misiuni desfăşoară activităţi de identificare a persoanelor menţionate în mandatele de aducere, a domiciliilor acestora, de transmitere a mandatului persoanei pentru care a fost emis şi, ulterior, însoțirea acestor persoane la sediul organelor judiciare. Nu au fost înregistrate cazuri de neexecutare a mandatelor de aducere înaintate către Jandarmeria Neamț”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0