Peste 600 de polițiști, în stradă în minivacanța de Rusalii

HomeActualitate

Peste 600 de polițiști, în stradă în minivacanța de Rusalii

 

Pentru perioada 1 – 5 iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț au fost dispuse măsuri suplimentare pentru menţinerea ordinii publice, precum şi pentru asigurarea intervenţiei rapide la solicitări. Peste 600 de poliţişti nemțeni acţionează pentru ca minivacanţa Rusalii să fie petrecută în siguranţă, iar manifestările organizate pe raza judeţului Neamț să se desfăşoare în condiţii optime.

Poliţiştii de ordine publică vor acţiona, cu precădere, în zonele în care se organizează slujbe religioase, precum şi la evenimentele la care se așteaptă un număr mare de participanţi, pentru a preîntâmpina faptele antisociale şi a menţine un climat de siguranţă publică.

„Poliţiştii rutieri vor monitoriza traficul rutier în vederea prevenirii evenimentelor grave şi fluidizarea traficului, fiind monitorizate în special traseele de deplasare aglomerate, DN 2, DN 15, DN 15C. Reamintim tuturor cetăţenilor să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

Totodată, poliţiştii atrag atenţia cu privire la consumul de alcool, multe din tragediile generate de criminalitatea cu violenţă sau de evenimentele rutiere producându-se pe fondul consumului de băuturi alcoolice în exces.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0