Peste 5.200 de pachete de țigări descoperite de polițiștii romașcani, într-o mașină cu numere false

HomeActualitate

Peste 5.200 de pachete de țigări descoperite de polițiștii romașcani, într-o mașină cu numere false

Polițiștii Biroului Rutier Roman au indisponibilizat 5.200 de pachete ţigarete de contrabandă, descoperite într-un autoturism cu numere de înmatriculare false, informează IPJ Neamț.

Miercuri, 10 martie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava despre faptul că șoferul unui autoturism nu a oprit la semnalul regulamentar al echipajului de poliţie pe raza judeţului Suceava. În urma activităților desfășurate, polițiștii au descoperit autoturismul în cauză, staționat în parcarea unei unități economice din localitatea Tupilați.

„Verificările efectuate de polițiști au relevat faptul că numerele de înmatriculare ale vehiculului sunt false. În urma percheziţiei efectuate asupra autoturismului, au fost descoperite 5.200 de pachete de țigarete fără timbru. Ţigaretele susceptibile a fi provenite din contrabandă și autoturismul folosit la transportul acestora au fost indisponibilizate de polițiști”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu număr de înmatriculare fals și contrabandă.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0