Prima paginăSanatate

Peste 200 de persoane luptă să se angajeze la Spitalul Roman

Dimensiune text

Spitalul a scos la concurs 21 de posturi de asistenți medicali, trei de registrator și 13 de îngrijitori de curățenie.

 

 

Spitalul Municipal de Urgență Roman a început săptămâna în forță. Pe 14 și 15 ianuarie, instituția sanitară organizează concurs pentru ocuparea a 21 de posturi de asistenți medicali și trei posturi de registrator, iar pe 16 și 17 ianuarie se desfășoară concurs pentru ocuparea a 13 posturi de îngrijitori de curățenie. Comisiile de examinare vor avea o sarcină destul de dificilă, având în vedere numărul mare de dosare admise la concurs.
Pentru posturile de asistent medical au fost acceptate nu mai puțin de 99 de dosare. Concurența cea mai mare este în secția Chirurgie, unde pentru trei posturi s-au înscris 19 candidați, la Anestezie și Terapie Intensivă, unde s-au admis 13 dosare pentru două posturi, în timp ce pentru  Cardiologie 11 candidați urmează să concurze pentru două posturi.
Pentru concursul de registrator medical la Triajul central al spitalului s-au admis 16 dosare, în vreme ce pentru cele 14 posturi de îngrijitori de curățenie s-au înscris nu mai puțin de 50 de candidați. Cei care vor fi admiși vor fi angajați în cadrul spitalului pe o perioadă nedeterminată.

Este prima dată, în ultimii doi ani, când la spital se organizează concurs pentru angajări, după ce posturile din sistemul sanitar au fost blocate.

COMENTARII

WORDPRESS: 0