Peste 180 de sancțiuni aplicate șoferilor și pietonilor, la finalul săptămânii

HomeActualitate

Peste 180 de sancțiuni aplicate șoferilor și pietonilor, la finalul săptămânii

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat, în perioada 30-31 martie, pe raza de competentă, pentru verificarea respectării regimului legal de viteză şi combaterea încălcării normelor rutiere de către pietoni, informează IPJ Neamț.

Celor care au pus în pericol siguranța circulației rutiere le-au fost aplicate 152 sancțiuni contravenționale, dintre care 120 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 32 de sancțiuni contravenționale aplicate pentru abateri ale pietonilor. Pentru abaterile constatate, referitor la respectarea regimului legal de viteză, polițiștii au reținut 24 permise de conducere.

Totodată, la data de 2 aprilie, în intervalul 16:00 – 22:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au acționat, pe raza de competentă a secției, pentru menținerea unui climat de ordine şi liniște publică, pentru asigurarea unui grad corespunzător al disciplinei rutiere şi pentru prevenirea accidentelor generate de încălcarea normelor la regimul circulației. Pe parcursul desfășurării acțiunii au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, din care 3 la Legea 61 din 1991 şi 33 la OUG 195 din 2002, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0