Prima paginăActualitate

Peste 100 de persoane sancționate duminică, pentru nerespectarea măsurilor de protecție și de deplasare

Peste 100 de persoane sancționate duminică, pentru nerespectarea măsurilor de protecție și de deplasare

Dimensiune text

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 informează IPJ Neamț.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea prefectului județului Neamț, în ultimele 24 de ore, peste 120 de polițiști, polițiști locali și jandarmi, împreună cu celelalte instituții implicate au intensificat activitățile de verificare în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, la operatorii economici, dar şi în mijloacele de transport persoane.

Au fost organizate nouă acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurante și localuri publice, fastfood-uri, piețe, târguri, mall-uri precum și mijloace de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 58 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 79 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 1.290 de persoane. Echipele de control au depistat 102 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Alte 13 sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 13.000 de lei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0