Prima paginăCultural

Peste 100 de donatori de carte, anul trecut, la Biblioteca Municipală

Peste 100 de donatori de carte, anul trecut, la Biblioteca Municipală

Dimensiune text

 

 

Peste 100 de persoane fizice și 14 societăți sau instituții s-au numărat, anul trecut, printre donatorii de carte către Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” din Roman.  Autoritățile locale le-au mulțumit tuturor acestora, luni, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a Zilei Internaționale a Bibliotecarului și a Bibliotecilor Publice.

„Astăzi, 23 aprilie, este Ziua Internațională a Cărții, Ziua Internațională a Bibliotecarului și a Bibliotecilor Publice, o zi de sărbătoare pentru colectivul Bibliotecii «George Radu Melidon», precum și a celor ce iubesc cartea. Conducerea instituției le mulțumește tuturor pentru generoasele donații făcute bibliotecii noastre. În anul 2017, s-au înregistrat 473 de volume primite cu titlu de donație de la 101 persoane fizice, precum și de la mai multe instituții și ONG-uri. Le mulțumim tuturor celor care sprijină activitatea Bibliotecii «George Radu Melidon»!”, au transmis reprezentanții municipalității.

Lista cu toți donatorii de carte poate fi consultată la adresa http://primariaroman.ro/Anunturi/2018-03-05_Donatori_2017.pdf.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0