Prima paginăActualitateNeamt

Permisul auto şi alte documente, plătite cu cardul

Dimensiune text

Serviciul Public Comunitar Permise şi Înmatriculări Auto, subordonat Prefecturii Neamţ, oferă posibilitatea plăţii cu cardul pentru unele servicii. Proiectul este unul naţional, iar reacţiile oamenilor au fost, după cum era de aşteptat, pozitive. Reprezentanţii Prefecturii Neamţ susţin că în cadrul acţiunilor care urmăresc ca serviciile publice comunitare să fie mai aproape de cetăţeni, a devenit operaţională, la ghişeele de lucru cu publicul, plata cu cardul bancar (POS) a contravalorii permisului de conducere şi a autorizaţiei de circulaţie provizorie.

„Este un proiect naţional, este o chestiune de normalitate ca să oferim posibilitatea cetăţenilor să plătească cu cardul, să nu-i punem pe drumuri cu banii în buzunar”, a afirmat prefectul Vlad Angheluţă.

Oamenii au reacţionat pozitiv, iar sistemul a fost deja, testat, de cetăţeni care au venit pentru permisul de conducere sau pentru autorizaţia de circulaţie. În plus, la serviciile publice comunitare la care datele din documentele prezentate în vederea înmatriculării pentru circulaţie a vehiculelor se introduc de către lucrătorul din ghişeu, cetăţenii pot achita, prin aceeaşi facilitate, şi contravaloarea certificatului de înmatriculare.

COMENTARII

WORDPRESS: 0