Prima paginăActualitate

Perchiziții desfășurate de polițiștii nemțeni în județul Iași, la Moțca

Perchiziții desfășurate de polițiștii nemțeni în județul Iași, la Moțca

Dimensiune text

 

Poliţiştii nemțeni au efectuat miercuri dimineață, 15 martie, trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iași, într-un caz de furt calificat cu un prejudiciu de 35.000 lei.

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Bicaz și din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au descins la locuințele a două persoane fizice și la sediul unei persoane juridice din localitatea Moțca, în baza mandatelor emise de Judecătoria Bicaz. Acţiunea vizează documentarea şi probarea eventualei activităţi infracţionale a doi bărbaţi, cu vârste între 35 şi 40 de ani, ambii din judeţul Iași.

„În fapt, în noaptea de 23 spre 24 februarie 2017, persoane necunoscute au pătruns în locuința unui bărbat de 70 de ani, din Borca, de unde au sustras bani în lei și valută, cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei. În urma perchizițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri și sume de bani, două persoane fiind conduse la sediul Poliției orașului Bicaz, în baza mandatelor de aducere. În cauză, cercetările sunt în derulare pentru documentarea întregii activități infracționale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului de Ordine Publică Neamț, Secției de Poliție Rurală Pașcani și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0