Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

HomeActualitate

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de risc

În urma a două percheziții efectuate în Neamț, au fost confiscate 12 plante cu aspect de canabis. De asemenea, o persoană a fost reținută.

Marți, 19 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Piatra Neamț și în localitatea Ștefan cel Mare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și deținere în vederea consumului propriu de droguri de risc și de mare risc, informează IPJ Neamț.

În urma descinderilor, au fost descoperite 12 plante cu aspect de cannbis, cu masa brută totală de 135 de grame, un cântar electronic, trei telefoane mobile și două țiple din aluminiu, susceptibile de a conține substanțe cu efecte psihoactive.

„Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2020, persoanele bănuite ar fi procurat și deținut droguri de risc și mare risc, pe care ulterior le-ar fi comercializat, în județul Neamț. Trei persoane au fost conduse la sediul DIICOT Neamț, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, față de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, procurorul a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. În activități au fost angrenați luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0