Prima paginăActualitate

Percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat

Percheziții la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat

Dimensiune text

 

Miercuri dimineață, 9 august, poliţiştii specializați în investigaţii criminale au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra Neamț, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au pus în aplicare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza anexei Văleni, din municipiul Piatra Neamț. Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, în baza mandatelor emise de instanță.

„Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi tineri de 18 şi 21 de ani, ambii din Piatra Neamț. Tânărul de 21 de ani se sustrăgea cercetărilor, însă acesta a fost depistat pe raza localități Hlipiceni din județul Botoșani și preluat de polițiști. În fapt, din luna aprilie a acestui an și până în prezent, bănuiţii ar fi pătruns în locuințele a șase persoane vătămate situate pe raza municipiului Piatra Neamț, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri – bani, telefoane, etc. -, cauzând un prejudiciu de aproape 25.000 de lei. Cercetările sunt în derulare atât pentru recuperarea prejudiciului, cât și în vederea reținerii celor două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat”, informează IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0