Prima paginăActualitate

Percheziții în Neamț pentru fapte de corupție legate de infracțiuni la regimul silvic

Percheziții în Neamț pentru fapte de corupție legate de infracțiuni la regimul silvic

Dimensiune text

Joi, 13 mai, polițiști anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Neamț, cu sprijinul altor șapte servicii județene anticorupție, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, au pus în executare nouă mandate de percheziție, dintre care unul la sediul unei instituții publice, precum și opt mandate de aducere emise pe numele a doi suspecți, funcționari publici, și alte șase persoane fără calitate specială, informează DGA.

Suportul de specialitate în cauză este asigurat de Direcția de Operațiuni Speciale – Brigada de Operațiuni Speciale Suceava. La efectuarea perchezițiilor se beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț.

În cauză se efectuează cercetări față de cei opt suspecți pentru săvârșirea unor infracțiuni prevăzute de Codul Silvic, infracțiuni de corupție și de fals. Cercetările vor continua la sediul unității de parchet pentru stabilirea întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate. Conform unor surse din cadrul Direcției Silvice Neamț citate de TVR, instituția vizată este Ocolul Silvic Pipirig.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0