Penultima serie de tratament balnear pentru pensionari

HomeSanatate

Penultima serie de tratament balnear pentru pensionari

 

 

Pentru penultima serie de tratament balnear, a 18-a, ce are intrare în stațiuni perioada 14 – 16 noiembrie 2018, sunt alocate 121 de bilete de tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Tușnad, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Techirghiol, Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Covasna, 1 Mai – Oradea, Nicolina și Olănești, anunță Casa Județeană de Pensii Neamț.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Pentru această serie nu au intrat în alocare un număr de 71 bilete de tratament (13 bilete de tratament pentru Amara, 15 bilete de tratament pentru Eforie Nord, 6 bilete de tratament pentru Herculane, 4 bilete de tratament pentru Slănic Moldova, 9 bilete de tratament pentru Târgu Ocna, 5 bilete pentru Sângeorz-Băi, 6 bilete pentru Sărata Monteoru și 5 bilete de tratament pentru Căciulata), deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din cele cinci stațiuni”, informează Casa Județeană de Pensii Neamț.

Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Până la această dată, Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat pentru acest an 3.308 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6.980 de cereri de acordare a unui bilet de tratament balnear.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0