Prima paginăRoman

Pensionarii, la primărie cu dovada indexării pensiei

Dimensiune text

Romașcanii pensionari care beneficiază de ajutor de încălzire pentru gaze naturale și lemne de la Primăria municipiului Roman sunt rugați să prezinte, în cel mai scurt timp, la Direcția de Asistență Socială, copii ale cupoanelor de pensie din luna februarie 2013, pentru a nu pierde ajutorul de încălzire.

 

 

„Solicit ca romașcanii pensionari, care beneficiază de ajutor de încălzire, atât gaze naturale, cât și lemne, să prezinte copii ale cupoanelor aferente lunii februarie, din care să reiasă indexarea pensiei, pentru a putea fi urmărită legalitatea ajutorului de încălzire”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 3
  • Harakiri 8 ani

    Bataie de joc tipic romaneasca !! Adica e mai simplu sa pui niste oameni batrini pe drumuri si la cozi, in loc sa ceri la oficiul de pensii datele care te intereseaza (…)

  • nedumeritul 8 ani

    din cate stiu cupoanele pe luna februarie vin in luna martie , poate ma insel….

  • Mosu Lica 8 ani

    Astia n-au auzit de CALCULATOR ?!! Pentru cei care aveau venituri aproape de limita maxima se poate calcula cu CALCULATORUL !!! ( Pentru tantalai pensia x 0,04) si doar la aia de cerut la casa de pensii valoarea pensiei indexate ! In nici un caz la toti !!!!!!!!!