HomeSocialPe scurt

Pe scurt

Depistat la timp

Miercuri după-amiază, în jurul orei 18.00, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că o persoană suspectă se află în interiorul unui imobil de pe strada Ștefan cel Mare. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică, care a depistat, în interiorul imobilului, un bărbat de 44 de ani, care încerca să sustragă plase metalice, urmând a le valorifica la fier vechi. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat.

A căzut de pe bicicletă

Miercuri, în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 15D, în localitatea Horia, a avut loc un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane. Din primele cercetări a rezultat că în timp ce o femeie de 60 de ani circula pe bicicletă pe DN 15D, în localitatea Horia, ar fi virat la dreapta fără să se asigure şi, imediat după executarea manevrei de întoarcere, s-a dezechilibrat şi a căzut. Iniţial, accidentul de trafic rutier a fost sesizat poliţiei ca fiind comis de autori necunoscuţi, însă, din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că, în momentul dezechilibrării şi căderii victimei de pe bicicletă, pe DN 15D circula un autoturism, care se afla la o distanţă de aproximativ zece metri până în acel loc, acesta nefiind implicat în accident. Totodată, s-a stabilit că femeia se afla sub influenţa alcoolului, în urma accidentului fiind rănită grav. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului.

Circula în ilegalitate

Pe data de 9 iulie, în jurul orei 15.20, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Săbăoani, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Progresului, din localitate, au depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, din Paşcani, judeţul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată de aproximativ un an. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lăsat fără materia primă pentru vin

Două persoane dintr-un sat din judeţul Vrancea au fost trimise în judecată din cauză că au înşelat un bărbat din satul Siliştea, comuna Români. În luna septembrie 2013, bărbatul s-a tocmit cu cei doi vrânceni să cumpere de la ei o tonă de struguri pentru suma de 800 de lei. Greşeala bărbatului a fost că le-a înmânat vânzătorilor banii înainte de a primi strugurii. Prin urmare, după ce au pus mâna pe cei 800 de lei, aceştia s-au suit în maşina cu struguri şi au plecat, lăsându-l pe cumpărătorul de bună-credinţă cu ochii-n soare.

Comentarii

WORDPRESS: 0