Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Gravidă în cinci luni, accidentată uşor

Vineri, 6 iunie, în jurul prânzului, o gravidă de 26 de ani, din Roman, a fost accidentată de o maşină pe strada Anton Pann din localitate. „În urma accidentului, victima de 26 de ani, care era gravidă în 20 de săptămâni, a suferit un traumatism de genunchi şi unul de cot. A fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal de Urgenţă Roman, pentru a primi îngrijiri medicale. Atât tânăra, cât şi fătul, se află în afara oricărui pericol”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ.

Nu a vrut, dar s-a predat

Vineri, 6 iunie, în jurul orei 10.45, la Poliţia municipiului Roman s-a prezentat un bărbat de 56 de ani, pentru a fi audiat în calitate de reclamant într-o cauză aflată în lucru. Doar că, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta posedă mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat de Judecătoria Roman la zece luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals. Bărbatul a fost escortat şi încarcerat în Penitenciarul Bacău. Aceasta este a doua situaţie de acest tip cu care s-au întâlnit poliţiştii romaşcani, în mai puţin de o săptămână. În urmă cu câteva zile, un bărbat condamnat pentru infracţiuni pe drumurile publice a fost încarcerat, după ce a reclamat la Poliţie o altă persoană, pentru abuz de încredere.

Lovit din marşarier

Sâmbătă, 7 iunie, în jurul orei 11.30, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că pe strada Revoluţiei, din Roman, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. Poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 37 ani efectua manevra de mers înapoi cu un autoturism, deplasându-se de pe o alee situată în apropierea unui bloc spre intersecţia cu strada Revoluţiei, nu s-a asigurat corespunzător şi a surprins şi accidentat uşor un tânăr de 22 ani, care se afla pe partea carosabilă. În cauză se efectuează cercetări.

Bătut de consăteni

Vineri după-amiază, în jurul orei 14.42, Postul de poliţie Doljeşti a fost sesizat despre faptul că o persoană de 51 ani, din comuna Doljeşti, a fost agresată fizic, pe fondul unui conflict spontan, de către doi localnici, în vârstă de 55 şi 34 ani. În cauză se efectuează cercetări.COMENTARII

WORDPRESS: 0