Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Reţinut pentru furt

În ziua de 15 mai, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 de Poliţie Rurală Oniceni, în urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cinci cauze de furt calificat, au identificat şi depistat un bărbat de 29 de ani, din Icuşeşti, care este bănuit de săvârşirea a cinci furturi din locuinţă şi societăţi comerciale, comise pe raza localităţii Băluşeşti, în perioada 21 martie – 11 mai, sustrăgând bunuri în valoare de 3.600 de lei. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, şi a fost introdus în Centrul de Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, urmând să fie prezentat Judecătoriei Roman cu propunerea de arestare preventivă.

Prinşi la pescuit

În ziua de 15 mai, în jurul orei 15.30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 de Poliţie Rurală Români, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat pe malul pârâului Goşmani trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 34 şi 50 de ani, care pescuiau cu plasă monofilament, tip năpatcă. Asupra acestora a fost găsită jumătate de kilogram de peşte, ce a fost redat în mediul natural. În aceeaşi zi, în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Icuşeşti şi Postului de Poliţie Ion Creanga, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Icuşeşti, au depistat în flagrant un bărbat de 73 de ani şi o femeie de 56 de ani, care pescuiau în apa râului Siret cu o setcă, unealtă din plasă interzisă de lege. Asupra acestora a fost găsită cantitatea de aproximativ două kilograme de peşte, majoritatea puiet de caras, scobar şi begliţă, care au fost redaţi în mediul natural. În ambele cazuri s-a luat măsura confiscării uneltelor folosite la pescuit şi persoanele sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.

Ciocniri în trafic

Joi, 15 mai, pe raza municipiului Roman au avut loc două accident de circulaţie, primul producându-se în jurul orei 14.00, pe bulevardul Republicii, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, în urma căruia a rezultat rănirea unui conducător auto, un bărbat de 40 de ani, din Roman. Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 22.00, pe fundătura Duzilor, din Roman, fiind implicat un autoturism condus de către o femeie de 36 de ani, care, la efectuarea manevrei de mers înapoi, a surprins şi accidentat un pieton, o femeie de 72 de ani, ce se deplasa regulamentar pe partea stânga a străzii. În urma accidentului, conducătoarea auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În cele două cauze, poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru tragerea la răspunderea penală a persoanelor vinovate de producerea evenimentelor.

Partajează articolul
Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0