Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Minor accidentat pe DN 15D

Marţi după-amiază, în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 15D, în localitatea Horia, a avut loc un accident de circulaţie în care a fost implicată o autoutilitară, al cărei conducător auto, un bărbat de 37 de ani, a surprins şi accidentat un minor de şapte ani, care s-a angajat în traversarea străzii fără a se asigura, din partea dreapta în partea stângă a sensului de mers al autoutilitarei. În urma impactului, minorul a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis şi mai multe contuzii. În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Pieton accidentat grav pe drumul spre Iaşi

Marţi seară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi despre faptul că pe DN28/E583, în afara localităţii Săbăoani, a avut loc un accident în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto, un bărbat de 30 de ani, a surprins şi accidentat un bărbat de 65 de ani, care circula pe partea carosabilă, respectiv pe banda de deplasare Roman-Iaşi. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Roman, şi rănirea uşoară a conducătorului auto. Pietonul lovit a intrat în comă şi medicii nu s-au pronunţat cu privire la evoluţia acestuia. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Încarcerat din cauza unei plimbări 

Marţi, 13 mai, în jurul orei 19.30, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Oniceni, fiind în serviciul de patrulare pe raza satului Solca, l-au depistat pe Marinel C., de 49 de ani, din Oniceni, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Roman, acesta fiind condamnat la un an şi jumătate de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. În fapt, la data de 2 iulie 2012, bărbatul a fost depistat conducând un autoturism pe DJ 159, în localitateaValea Enei, fără a poseda permis de conducere. Persoana în cauză a fost escortată şi încarcerată la Penitenciarul Bacău.

COMENTARII

WORDPRESS: 0