Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Băut la volan

Luni, 7 aprilie, în jurul orei 18.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Roman, fiind în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe bulevardul Roman Muşat, au depistat un bărbat de 32 ani, din Horia, care conducea un autoturism pe drumul public, în timp ce se afla sub influenţa alcoolului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Utilaj în flăcări

Luni după-amiază, la ora 17.18, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o autobasculantă în localitatea Poienari. Au ars elementele combustibile ale cabinei, motorului şi punţii a doua a benei, valoarea pagubelor fiind estimată la 30.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă conductori electrici defecţi.

Incendiu de la sobă

Luni, 7 aprilie, la ora 17.36, un ofiţer şi şapte subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din satul Traian, comuna Săbăoani. Au ars tavanul din lemn al locuinţei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, pereţii interiori din scândură, aparate electrocasnice şi de mobilier. Cauza probabilă a incendiului o constituie amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloacele de încălzit, lemnul construcţiei fiind prea aproape de soba metalică. La intervenţie au participat şi cinci voluntari ai SVSU Săbăoani, cu o autospecială de stins incendii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0