Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Incendiu puternic la Dulcești

Sâmbătă, la ora 16:09, pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au fost alertaţi şi au intervenit cu un ofiţer, 10 subofiţeri şi două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Dulceşti. Incendiul s-a produs datorită unui foc de resturi vegetale lăsat nesupravegheat. Au ars circa 80 de  metri pătrați din acoperişul casei, mobilierul din două camere, documente personale, articole de îmbrăcăminte, 1000 de kilograme de porumb boabe depozitate în podul casei, precum şi 2,5 tone de furaje. Incendiul a fost foarte puternic, propagându-se şi la o gospodărie din vecinătate, unde au ars circa 700 de kilograme de furaje.

Mandate internaționale executate 

În ziua de 22 martie, în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Neamț, împreună cu cei din cadrul Poliției municipale Roman și sprijiniţi de lucrătorii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, au identificat în municipiul Roman doi tineri, de 20 de ani, persoane faţă de care autorităţile judiciare din Italia au solicitat arestarea în vederea extrădării, aceștia fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie urmată de decesul victimei, din data de 08 februarie 2014. Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost prezentați Curții de Apel Bacău.

Persoană bănuită de tâlhărie, arestată preventiv 

În ziua de 21 martie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman, în urma cercetărilor efectuate, au identificat și depistat un tânăr de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, comisă în data de 20 martie 2014, când a sustras, prin violență, un telefon mobil. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Persona în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță şi a fost prezentată Judecătoriei Roman, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Surprins în flagrant 

Sâmbătă, în jurul orei 01.25, polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică Roman, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au surprins în flagrant un tânăr de 16 ani, care a pătruns în interiorul unui magazin, a sustras două telefoane mobile și încerca să sustragă alte bunuri, activitatea infracţională fiind întreruptă de către lucrătorii de poliţie. În cauză, persoana este cercetată în stare de libertate.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0