Prima paginăSocialPe scurt

Pe scurt

Dimensiune text

Weekend încărcat pentru Ambulanţă

Vineri, 28 februarie, în jurul orei 17:30, un bărbat de 34 de ani, din satul Bătrâneşti, comuna Icuşeşti, a fost transportat de cadrele medicale de la Ambulanţă la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, după ce a băut hipoclorit. Bărbatul a fost diagnosticat cu comă alcoolică şi hemoragie digestivă superioară. Tot vineri seara, un tânăr de 22 de ani, din Sagna, a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în abdomen de către un consătean. Pacientul a fost diagnosticat cu plagă înjunghiată hipocondru drept şi traumatism cranio-cerebral prin agresiune. Sâmbătă seara, în jurul orei 18, un echipaj al Ambulanţei a fost solicitat la locuinţa unei femei de 65 de ani, din Roman, care a fost găsită decedată în cadă. Cercetările efectuate la faţa locului au arătat că femeia s-a înecat.

Furt din biroul administratorului

Duminică, în jurul orei 23.00, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Roman, fiind în timpul executări sarcinilor de serviciu, s-au sesizat cu privire la faptul că mai mulţi angajaţi ai unui local din Roman au prins în flagrant un bărbat de 34 ani în timp ce a pătruns în biroul administratorului, unde, prin violenţă, i-a sustras o sumă de bani. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Faţă de bărbatul de 34 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar luni a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunere de arestare preventivă.

Incendiu la Boghicea

Duminică, la ora 1.24, şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman au intervenit, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Boghicea. Au ars aproximativ 35 de metri pătraţi de acoperiş. Cauza probabilă a incendiului a fost un coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0